Gezinsbond Gewest Dendermonde - 'De Bond' vernieuwd + tal van vakantiekortingen + hoe bewuster tijd doorbrengen met je kinderen?

Tijdens Krokuskriebels (10-18 februari) rollen meer dan 100 musea de rode loper uit voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Ook in Brussel is het feest:19 musea bieden samen 28 activiteiten aan.
 
Als extraatje stippelde de Gezinsbond maar liefst 4 zoektochten en 4 wandelroutes op gezinsmaat uit: de Brussel-app brengt je naar de mooiste buurten, leuke speelplekjes, lekkere eetadresjes, verrassende gebouwen en andere bezienswaardigheden in de buurt van de deelnemende musea.
 
Theater voor groot en klein
Voorstellingen die je doen rillen van de spanning, doen brullen van het lachen of waar je even stil van wordt. Tijdens de krokusvakantie heeft Kindertheaterfestival Klein Festijn weer heel wat geweldige producties voor alle leeftijden in petto.
 
Voor de (groot)ouders is er Klein Venijn, een gevarieerd avondprogramma. Ga je langs op 14 februari? Dan staat alles volledig in het teken van liefde!
  Bestel je tickets met spaarkorting
Kom jij in onze kookpotten roeren?
Jaarlijks genieten heel wat kinderen en jongeren van een jeugdkamp bij de Gezinsbond. Daar hoort lekker eten bij. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste keukenmedewerkers.
 
Ontdek op onze website wie we wanneer zoeken, wat we van je verwachten en welke voordelen je geniet (waaronder mooie korting op een jeugdkamp voor je eigen kinderen). Wie weet roer jij deze zomer in onze kookpotten!
  Enthousiaste medewerkers gezocht!
Doornroosje, de sprookjesmusical
Vanaf 14 februari verwelkomt Theater Elckerlyc 'Doornroosje, de sprookjesmusical', een musical voor jong én oud, vol humor en fantastische muziek met echte meezingers.
 
De hoofdrolspelers zijn alvast geen onbekenden voor kinderen. Niemand minder dan Tinne Oltmans (Ghost Rocker Mila) speelt Doornroosje en Thomas Van Goethem (presentator Disney Junior) is de prins die haar mag wakker kussen.
  Krijg 15 % spaarkorting op je tickets
Vakantie op de boerderij
Vlucht van de drukte en vind samen met je gezin ontspanning op het platteland. Boer Bart en boerin Floor verwelkomen je op hun boerderij voor een onvergetelijke vakantie: voer de kalfjes, maak een ritje met de pony of dwaal met je gezin in het maïsdoolhof. Sportmonitoren zorgen voor afwisseling met sport en spel zodat je gezin geniet van een gezellige doe-vakantie.
 
Je krijgt 30 euro gezinskorting vanaf het tweede kind. Deze vakantie wordt ook aangeboden voor eenoudergezinnen.
  Plaats nu je reservatie
Meet&Greet met de paashaas
De paasvakantie is een echte topperiode in de vakantiecentra van de Gezinsbond. Beleef samen met je familie mooie momenten met leuke animatie, een heleboel chocolade en… een ontmoeting met de paashaas!
 
Boek je een paasverblijf in vakantiecentra 'De Bosberg' of 'Reigersnest'? Dan geniet je van een 'kinderen gratis'-promo.
  Boek snel je paasverblijf
Advertentie
Paasvakantie in de Ardennen
Het familiehotel Vayamundo Houffalize ligt diep in de Ardennen. Naast de overweldigende natuur is het overdekte kindvriendelijke zwembad met glijbaan een grote troef.
 
Er is voor de kinderen heel wat te beleven: tal van outdooractiviteiten (deathride over de Ourthe, vlottenbouw…) maar ook heel wat leuke avondanimatie met Wally Rocking. Even ontspannen? Dat kan in onze gloednieuwe wellnesverdieping In ‘Le Buffet’ en ‘Au Bec du Feyi’ is het heerlijk tafelen met de hele familie. Bekijk hier onze brochure.
Advertentie
Droom je al lang van een (tweede) thuis in Knokke?
Villa Duinenwater maakt uw droom waar. De residentie ligt in een prachtig groendomein en biedt een ruime keuze aan appartementen. Eén, twee of drie slaapkamers, een extra badkamer... Jij kiest de thuis die bij je past, met een afwerking op maat.

Alle appartementen beschikken over riante terrassen of tuinen. Een droomwoning, op een droomlocatie. Ontdek hier snel het aanbod.
En er is nóg meer!
  • Een sportief jeugdkamp voor de kinderen of liever met het hele gezin op reis? Of je nu een of beide opties kiest, als lid van de Gezinsbond ga je sowieso voordeliger op vakantie.
  • Neem een kijkje in ons aanbod van gezinsactiviteiten mét korting en doe iets leuks tijdens de krokusvakantie. Houd je lidkaart op zak zodat je geen enkel voordeel mist!