Gezinsbond Gewest Dendermonde - Tal van leuke ledenkortingen + goed wonen begint lokaal + boekentips voor kinderen

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober, dringt de Gezinsbond er bij de lokale besturen op aan gezinnen niet uit het oog te verliezen. Elke maand brengen we een of meerdere thema's onder de aandacht waar ook jouw lokale bestuur aan kan bijdragen.
Deze maand is dat het woonbeleid.
 
Iedereen heeft recht op een degelijke en betaalbare woning. Met de nodige respect voor de omgeving en het leefmilieu. Een visie op ruimtelijke ordening en duurzaam bouwen is dus broodnodig. En ja, ook gemeenten kunnen hun duit in het zakje doen. Goed wonen begint lokaal, in je gemeente!
Jeugdboekenmaand: 6 boekentips voor kleuters
De jeugdboekenmaand wordt elk jaar georganiseerd rond een thema. Dit jaar is dat 'Eureka: wetenschap en techniek'. Hoog tijd om boeken in huis te halen die de nieuwsgierigheid over wetenschappelijke fenomenen en technische situaties aanwakkeren! Alleen zijn er wel héél veel boeken: hoe vind je de weg in die boekenjungle?
 
De Gezinsbond selecteerde zes boekjes over wetenschap en techniek voor kleuters. Speciaal voor kinderen die alles willen weten!
  Lees ze hier
Stuur jij je kind op kamp?
AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, wil haar jeugdkampen toegankelijk houden voor alle kinderen en jongeren. Wat maakt het minder makkelijk voor jou om je kind op kamp te sturen? De prijs van het kamp, de leeftijd van je kind, het vervoer, speciale zorgen…?
 
Geef je ongezouten mening. De bevraging neemt slechts vijf minuutjes in beslag en wordt anoniem verwerkt. Invullen kan tot en met 27 maart. Alvast dank voor je hulp!
  Vul de enquête in
Lees je favoriete magazines met korting
Geniet als lid van de Gezinsbond van 10 % spaarkorting op een jaarabonnement voor:
  • Knack: de wekelijkse actualiteit doorgelicht. Inclusief Knack Weekend en Knack Focus.
  • Bodytalk: krijg info over wat je kan doen om gezond en gelukkig te leven.
  • Plus Magazine: een klare kijk op de wereld van 50-plussers.
Ben je al abonnee? Dan krijg je één maand gratis verlenging van je abonnement.
  Bestel nu je jaarabonnement
Geniet van een heerlijk gezinsweekend
Wat doet dat toch deugd: op weekend gaan, actief genieten met de kinderen en toch nog heerlijk kunnen relaxen. Dat is wat 'De Bosberg', het vakantiecentrum van de Gezinsbond, je te bieden heeft.
 
Geniet van een weekend vol avontuur en animatie voor iedereen, tegen scherpe prijzen.
  Schrijf je snel in
Advertentie
Assistentiewoningen met sterrenservice
Schelde 21 is een exclusief project met stijlvolle assistentiewoningen. Het kader is subliem, de dienstverlening ongezien: u beschikt onder meer over een overdekt zwembad met wellness, een kapsalon en een restaurant op topniveau. De ligging is fenomenaal: naast de Schelde, in de groene stadsbuurt Nieuw Zuid, Antwerpen. Zorgeloos wonen, grote stijl.
 
Advertentie
Een uitzonderlijke zomervakantie met Missie Formidabel
Ga deze zomer op stap met een kleine groep gezinnen tijdens een actieve vakantie. Kinderen en ouders leren elkaar kennen op bijzondere bestemmingen.
 
Vertrek op een onvergetelijk avontuur waarbij je jouw grenzen verlegt en met respect voor mens en natuur de wereld verkent. Met karaktervolle logies, lekker eten, ervaren begeleiding en duidelijke prijzen.
 
En er is nóg meer!
  • Een opleiding bij ProMove is meer dan een slipcursus. Als lid van de Gezinsbond krijg je 20 euro spaarkorting op rijvaardigheidscursussen. Voordat je het weet, ben je een bewustere, veiligere én zuinigere chauffeur!
  • Comics Station is hét indoor pretpark in Antwerpen-Centraal met Belgische stripfiguren zoals Suske en Wiske, Jommeke en De Smurfen. Tal van attracties en leuke doe-activiteiten bezorgen jou en je (klein)kinderen een spetterende dag! Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % spaarkorting op een individueel ticket.