Gezinsbond Gewest Dendermonde - Geniet van flinke ledenkortingen op gezinsuitstapjes tijdens de paasvakantie

Maak tijd voor je (klein)kinderen en doe leuke dingen tijdens de paasvakantie. In deze nieuwsbrief vind je een kleine greep uit onze vele gezinsuitstappen mét ledenkorting.
 
Met je lidkaart van de Gezinsbond geniet je het hele jaar door van heel wat voordelen en kortingen op aankopen in meer dan 2.000 winkels, en ook op uitstapjes en activiteiten.
Houd je lidkaart steeds op zak. Zo mis je geen enkele ledenkorting!
Ontdek een wondere wereld van druipstenen en wildlife
Laat je betoveren door de magische Grotten van Han en ga op avontuur met wolven en lynxen in het Wildpark. Nieuw: het Parcours Speleo waar jij de hoofdrol speelt als speleoloog.
 
Als lid krijg je 15 % rechtstreekse korting én 15 % spaarkorting op een ticket voor de Grotten van Han, het Wildpark of het Parcours Speleo. Bij aankoop van de PassHan is dat maar liefst 18 % rechtstreekse korting én 15 % spaarkorting op het betaalde bedrag. Let wel: niet geldig op online tickets.
  Bezoek het Domein van de Grotten van Han
Leve de lente!
De Lentefloridylle is één groot feest. De Plantentuin Meise straalt en is op z'n paasbest. Laat je betoveren door de magnolia's, bewonder samen met een gids de mooiste lentebloeiers, speur met de hele familie naar het gouden ei en ontdek de leuke mini-lenteworkshops. Voel je het al kriebelen?
 
Geniet de hele paasvakantie van de lente en neem deel aan de vele activiteiten. Aan de kassa krijg je als lid van de Gezinsbond maar liefst 2 euro spaarkorting op je ticket.
  Beleef de lente in Plantentuin Meise
Chocoladefestijn in Seafront
Seafront is een boeiend themapark over de zee en de geschiedenis van de visserij. Tijdens de paasvakantie kan je er terecht voor tal van verrukkelijke activiteiten! Kom de chocolade duikboot bezichtigen, raad het juiste gewicht en maak kans om dit unieke exemplaar te mogen oppeuzelen. Op 5 april leven kinderen zich uit tijdens de grote paasei-zoektocht.
 
Plan je bezoek en ontvang 1,50 euro spaarkorting op tickets aan de kassa en een gratis zoektocht en drankje voor elk kind.
  Neem een duik in een boeiende onderwaterwereld
Bereid je voor op een reis in de ruimte
In Cosmodrome beleef je een ongelooflijk ruimteavontuur. Tijdens de 360°-show 'Op reis met Seppe Supernova' ga je op ontdekking door het zonnestelsel en de expo 'De Oerknal' neemt je mee naar het absolute begin van de kosmos, maar liefst 13,8 miljard jaar geleden.
 
Tijdens de paasvakantie krijg je spaarkorting op je ticket, word je extra verwend met een gratis partijtje minigolf én krijg je een heerlijke pannenkoek. Reserveer je tickets tijdig!
  Ben je klaar voor de lancering?
Subtropisch zwemplezier bij LAGO-zwemparadijzen
S&R Zwembaden is van naam veranderd en gaat nu verder als LAGO. Met zowel een binnen- als buitenaanbod zit je hier zeker goed. De durfallen leven zich uit in de glijbaan of trotseren de golven in het golfslagbad. De allerkleinsten spetteren in de verwarmde kinderbaden. Wie het liever rustig aandoet, kan heerlijk relaxen in de wellness.
 
Als lid van de Gezinsbond ontvang je het hele jaar door 10 % spaarkorting op alle tickets en abonnementen.
  Meer water, meer plezier bij LAGO!
Madagascar, de musical
Kom tijdens de paasvakantie naar Madagascar, een muzikaal familiespektakel waarbij niemand kan blijven stilzitten! Volg Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Melman de Giraf, Gloria het Nijlpaard en de ondeugende pinguïns tijdens hun reis vanuit de Zoo in New York naar Madagascar.
 
Als lid krijg je 4 euro spaarkorting op tickets voor volwassenen en 3 euro spaarkorting op tickets voor kinderen tot 12 jaar. Voor een familieticket (2 volwassenen en 2 kinderen) krijg je 9 euro spaarkorting.
  Reserveer nu je tickets
Advertentie
Oude Schoenen Actie Brantano - extra inzameldagen
Heb je in alle drukte geen tijd gehad om langs te komen bij Brantano? Of heb je nog een paar oude schoenen teruggevonden in je kast?
 
Goed nieuws! Kom t.e.m. dit weekend langs met je oude schoenen en geniet van € 12,50 korting per aankoopschijf van €50.
 
En er is nóg meer!
  • ZOO Antwerpen bestaat 175 jaar en is bruisender dan ooit! Bezoek de nieuwe Savanne met giraffen en zebra's. Al eens een baby-olifantje van dichtbij gezien? Het kan in Planckendael! Tijdens de paasvakantie krijg je 15 % rechtstreekse korting + 10 % spaarkorting.
  • Het Openluchtmuseum Bokrijk biedt tijdens de paasvakantie dagelijks leuke paasactiviteiten. Ontdek traditionele volksspelen, een eierestafette en leef je helemaal uit in de gratis openluchtspeeltuin. Als lid krijg je 50 % korting op een dagticket.
  • Beleef dubbele waterpret in Hidrodoe, het interactief doe-centrum, en waan je tussen de vissen in de zee of experimenteer met water. Leden van de Gezinsbond krijgen 1 euro rechtstreekse korting tijdens de paasvakantie.