Gezinsbond Gewest Dendermonde - Nieuwe ledenvoordelen + maak kans op 10 euro spaartegoed

Spaar korting en maak kans op mooie prijzen
Spaar t.e.m. 13 mei kortingen met je lidkaart bij handelaars of op gezinsuitstappen om kans te maken op een verblijf in Disneyland® Paris of een van de vele andere prijzen aangeboden door Vayamundo, ZOO Antwerpen, Planckendael, Das Box, Grotten van Han, Lago en Comics Station.
 
We zijn overigens razend benieuwd naar je tevredenheid over het huidige spaarsysteem van de Gezinsbond en welke nieuwe ledenvoordelen jij graag ziet verschijnen.
Uitstelgedrag: tips voor ouders én tieners
Hoe vaak heb je het vroeger wel niet gehoord of ondertussen zelf al gezegd tegen je tiener: "Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag nog kunt doen." Uitstelgedrag is van alle tijden.
 
Meestal is er meer aan de hand bij uitstellers. Desinteresse, passieve faalangst, perfectionisme dat verlammend werkt… Hoe kan je je kind helpen uitstelgedrag aan te pakken? Welke tips kan je je tiener onder de neus schuiven?
  Lees erover op GoedGezind.be
Nieuw: spaarkorting bij Boudewijn Seapark
In Boudewijn Seapark beleef je een dolfijne dag met de hele familie! Bewonder de spectaculaire sprongen van de dolfijnen in het prachtige decor van de gloednieuwe dolfijnenshow Moana’s Blue World. Leef je uit in het openluchtwaterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen of probeer de vele buiten- én binnenattracties uit.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je van 8 mei t.e.m. 30 juni maar liefst 20 % spaarkorting op je ticket (personen > 1 m).
  Met spaarkorting naar Boudewijn Seapark
Volg de thema-avond over mantelzorg online mee
Op 14 mei organiseert de Gezinsbond een boeiende thema-avond over mantelzorg in Mechelen (Theater M) om 19.30 uur. Geen saaie bedoening, wél een mix van getuigenissen, experten (o.a. Manu Keirse), een bekende mantelzorger (Rob Vanoudenhoven) en een streepje muziek. Ben je er graag bij? Schrijf je snel in. Deelname is gratis!
 
Geraak je niet in Mechelen? Geen probleem: volg de thema-avond online mee, helemaal live.
Heeft de school van je kind een antipestbeleid?
Tijdens de 'Week tegen Pesten' van '19 belonen Tumult vzw en het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten opnieuw een aantal lagere- en secundaire scholen met de 'Pesten, dat kan niet'-prijs.
 
Maakt de school van je (klein)kind bewust werk van preventie van en reactie op pestgedrag? Dan komt die in aanmerking om beloond te worden met een mooie geldprijs. Vraag de school om zich hiervoor kandidaat te stellen. Dat kan nog tot 15 juli '18. De prijzen zijn een erkenning voor het bestaand antipestbeleid.
  Lees meer info over de wedstrijd
Advertentie
Ontdek de nieuwe lentekaart bij Colmar
Proef de lente op je bord bij Colmar!

Geniet bij je hoofdgerecht ook van het ruim assortiment van ons voorgerechten- of dessertenbuffet, voor slechts 5 euro, én à volonté! En voor de grootste genieters onder ons, ga voor beide voor slechts (5+5=) 9 euro, én à volonté! Voor die prijs kan je het echt niet laten!
 
Voor meer informatie of online reservatie,
ga snel naar www.colmar.be.
Advertentie
Boek kinder- en tienerkampen online op kampadvisor.be
Nu de zomer voor de deur staat, wordt het tijd om ook deze vakantie voor onze kinderen te plannen. Voor veel ouders telkens een huzarenstukje om die twee maanden ingevuld te krijgen. Wie vandaag nog op zoek is naar een kamp vindt op www.kampadvisor.be meer dan 900 kampen voor kinderen en tieners.
 
Dankzij de handige zoekfuncties boek en betaal je er snel en eenvoudig het beste kamp voor jouw kind.
En er is nóg meer!
  • Ridders van de ronde keukentafel, de familiemusical voor kinderen vanaf 10 jaar, neemt je mee op de avontuurlijke reis van prins Arthur. Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % spaarkorting op tickets in categorie 1, 2, 3 en 4 (Theater Elckerlyc, Antwerpen).
  • Zee In 't Park (ZIPfestival) haalt op 16 en 17 juni de Belgische kust naar Winksele (Vlaams-Brabant). Geniet met het hele gezin van het zomerse strandleven boordevol muziek, gastronomie en (kinder)animatie. Als lid krijg je spaarkorting op je tickets, ook in voorverkoop.
  • AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, voert een onderzoek naar de naambekendheid van organisatoren van jeugdkampen in Vlaanderen. Vul je de enquête in? Die verloopt helemaal anoniem en neemt max 5 minuutjes in beslag.