Gezinsbond Gewest Dendermonde - Voel je de VakantieVlinders al kriebelen?

 
Het is zomer! Traditiegetrouw maken wij de zomer voor onze leden extra aantrekkelijk met VakantieVlinders, een extra katern in 'De Bond' die deze week bij jou in de bus valt.
Met fraaie kortingen op leuke gezinsuitstapjes naar o.a. Planckendael, Efteling, Lekker Klassiek...
 
Zorg dat je altijd je lidkaart op zak hebt. Zo mis je geen enkele korting!
Een adembenemende wereld van dier en natuur
Ga op reis door de leukste dierentuin van Nederland en ontmoet de mooiste en meest bijzondere dieren. Van de monniksgier over de cheeta tot de brulaap. Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag!
 
Leden van de Gezinsbond ontvangen 4,50 spaarkorting per ticket van 1 juli t.e.m. 31 augustus. Geldig voor tickets aangekocht aan de kassa of online. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
  Een dagje dierenplezier in GaiaZOO
Oog in oog met dinosaurussen
Expo Dino World is de grootste dino expo ooit. Ga terug in de tijd, naar een wereld waarin deze fantastische wezens over de aarde heersten. Ontdek meer dan 60 levensechte, geanimeerde dino's via een interactief parcours. In de speelzone graven je (klein)kinderen een dino vanonder het zand op of maken ze een ritje op de rug van een dinosaurus.
 
Als lid krijg je 2 euro spaarkorting op tickets en 3 euro spaarkorting op een (XL) Family Pass. Geldig voor tickets aangekocht aan de kassa of online.
  Ga terug in de tijd
Bilzen Mysteries, Alden Biesen in vuur en vlam
Bilzen Mysteries is een nachtelijk belevingsparcours in de landcommanderij van Alden Biesen. Met een tablet in de hand en een hoofdtelefoon op je oren, katapulteert de videowalk je terug in de tijd. De Heer van Biesen -meesterlijk vertolkt door Jan Decleir- is je gids op het sprookjesachtige kasteeldomein. (Foto: Jo Exelmans ©)
 
Leden krijgen 2 euro spaarkorting per ticket. Gratis toegang t.e.m. 5 jaar. Niet cumuleerbaar met andere acties.
  Ontrafel het mysterie
Zandsculpturenfestival: Disney Sand Magic
Zo'n 40 artiesten uit 12 verschillende landen creëerden een sprookjeswereld in zand met de meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel in de hoofdrollen. Ontdek deze uitzonderlijke tentoonstelling en beleef de magie van de 25ste verjaardag van Disneyland® Paris op het Groot Strand van Oostende. Het wandelparcours is volledig rolstoeltoegankelijk.
 
Als lid van de Gezinsbond ontvang je 2 euro korting op vertoon van je lidkaart aan de kassa. Gratis voor kinderen t.e.m. 3 jaar.
  Beleef de magie
Subtropisch plonzen in S&R Zwembaden
Met zowel een binnen- als een buitenaanbod zit je bij de subtropische zwembaden van S&R élke dag goed. Van golfslagbaden over verwarmde kinderbaden tot relaxen in de wellness.
 
Leden genieten het hele jaar door van 10 % spaarkorting op alle tickets en abonnementen. Geldig in De Meerminnen (Beveren), De Waterperels (Lier), Dommelslag (Pelt), Rozebroeken (Gent) en Olympia (Brugge.
  Meer weten over S&R Zwembaden
Stripverhalen komen tot leven...
…in Comics Station Antwerp! Een thema- en belevingspark rond de Belgische stripfiguren Lucky Luke, De Kiekeboes, Jommeke, Suske en Wiske, Urbanus en De Smurfen. Met meer dan 60 activiteiten -waaronder de grootste indoor glijbaan ter wereld- beleef je uren plezier met de hele familie.
 
Als lid krijg je 15 % spaarkorting op een individueel ticket.
Of 1 euro spaarkorting op een B-dagtrip.
  Ga op avontuur met stripfiguren
Advertentie
YONGO: jong geleerd, oud gespaard!
Voor je kind wil je het beste. Dus wat dacht je van een duwtje in de rug? Een kleine voorsprong aan de start? Dan ben je bij YONGO aan het juiste adres. Leer je kind nu al met geld omgaan, zoek supporters… En je zoon of dochter kan beginnen dromen! Van dat nieuwe speelgoed, die smartphone óf dat grote toekomstproject.
 
Zoek je nog een spaarverzekering of beleggingsfonds? Met Yongo Star, Yongo Moon en Yongo Dreams kies je zelf je formule. Extra tips of een vraag over kinderen en geld?
  Download de app of ga naar www.yongo.be
Advertentie
Kinderen skiën gratis bij Famiski
Reeds meer dan 17 jaar organiseert Famiski begeleide skivakanties voor het ganse gezin. De grootste troeven zijn de Nederlandstalige skilessen , begeleiding en baby-opvang. Famiski staat gekend voor  uitstekende hotels en zijn grote kinderkortingen. Zo skiën bv. de kinderen tot 10 jaar gratis in het Pitztal: ze betalen geen hotel en geen skipas!
  Voor brochure en informatie: www.famiski.be
En er is nóg meer!
  • Bolhoeden, appels en een pijp die er geen is. De Magritte Experience biedt een onvergetelijke reis door de magische werken van René Magritte. Op vertoon van je lidkaart ontvang je een rechtstreekse korting aan de kassa.
  • Terwijl je geniet van je favoriete drankje, fladderen vlinders te midden van exotische planten en bonte bloemen vrolijk rond in een stijlvol paviljoen. Dat is een moment met vlinders. Een unieke beleving met spaarkorting voor leden van de Gezinsbond.
  • Laat je betoveren door de magische Grotten van Han en ga op avontuur met wolven en lynxen in het Wildpark. Als lid krijg je 15 % rechtstreekse korting én 15 % spaarkorting op een ticket voor de Grot van Han, het Wildpark of het Parcours Speleo.
  • Expo Leonardo da Vinci toont meer dan 100 maquettes van de uitvindingen en machines die de geniale uitvinder ooit heeft bedacht. Gezinsbondleden krijgen 3 euro spaarkorting op een ticket aan de kassa of op een trioticket Xpo Picasso + Miró + da Vinci.