Gezinsbond Gewest Dendermonde - Zo blijft iedereen in je gezin fit

"Samen iets actiefs doen is genieten!"
Wil je met je gezin ook wat meer tijd besteden aan sport en beweging? Dan helpt de Familie Fit tool van Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, je misschien over de schreef.
 
"Wij kunnen gerust zo'n duwtje in de rug gebruiken", bekent acteur Herman Verbruggen, vader van twee tienerdochters en peter van de campagne. Lees het volledige interview op GoedGezind.be.
Op jeugdkamp in de digitale wereld
Is je (klein)kind 12 tot 15 jaar én geïnteresseerd in fotoshoots, natuurfotografie, stop-motionanimatie of zelfs vlogging? Laat haar of hem zijn digitale vaardigheden verder aanscherpen tijdens het jeugdkamp 'De digitale wereld'.
 
Een week lang wordt je oogappel begeleid door een professional. Familie en vrienden kunnen het kamp volgen via een blog, YouTube, Facebook en een live-uitzending!  AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, biedt nu de laatste plaatsen aan.
  Snel inschrijven: laatste plaatsen!
Op vakantie aan zee of in de Ardennen
Een zorgeloze vakantie tegen de juiste prijs? Dan moet je bij Vayamundo zijn. In het vakantiecentrum Vayamundo Oostende geniet je met de hele familie van een zalig verblijf met zicht op zee. En even ontsnappen aan de dagelijkse drukte kan nergens beter dan in Vayamundo Houffalize. Vakantie is genieten!
 
Als lid van de Gezinsbond geniet je ook nog eens van 5 % spaarkorting op je verblijf.
 
Elk kind verdient een ouderschapsplan bij een scheiding
Ouders die gaan scheiden, moeten veel praktische, juridische en emotionele watertjes doorzwemmen. Daarbij dreigen de belangen van de kinderen soms op de achtergrond te geraken.
 
De Gezinsbond ondersteunt deze ouders met een gloednieuw e-dossier waarin het belang van een ouderschapsplan centraal staat. We geven ook praktische info en tips, én een checklist voor een ouderschapsplan.
  Lees meer over het ouderschapsplan
Laat je verrassen: geniet van begeleide groepsreizen
Doen namen zoals Napels, Marokko, Kos, Zuid-Afrika of Nepal je al dromen? Gezinsvakantie-Familiatours stelde voor het najaar een gevarieerd en verrassend aanbod groepsreizen samen. Laat je dromen werkelijkheid worden!
 
Ontdek het aanbod én de kortingen, en geniet dit najaar van een welverdiende vakantie.
  Ontdek het aanbod
Verzekerd in alle gemoedsrust
Een sterfgeval binnen de familie is een heel emotionele gebeurtenis. Met de Funalia uitvaartverzekering van AG Insurance regel je je afscheid op voorhand. Zo bespaar je je naasten een hoop zorgen en onnodige financiële kosten. En komen ze niet voor verrassingen te staan.
 
Leden van de Gezinsbond krijgen 5 % spaarkorting bij het sluiten van een Funalia uitvaartverzekering van AG Insurance. De korting blijft gelden zolang je lid bent van de Gezinsbond.
  Meer weten over Funalia
Advertentie
Het uitzicht waar iedereen van droomt
Meerzicht is het laatste Duinenwaterproject aan het meer in Knokke. De luxueuze appartementen geven uit op een riante binnentuin. De kopappartementen hebben uniek en frontaal zicht op het water. De centrale appartementen kijken uit op groen en hebben via de tuin toegang tot het meer.

Wilt u kans maken op de láátste appartementen met zicht op het Duinenwatermeer?
Ontdek dan hier het aanbod.
Advertentie
Ouders geven gemiddeld € 18 zakgeld voor goed rapport

 
Een goed rapport wordt beloond! Meer en meer ouders geven hun kind hiervoor ook een zakcentje. Op die manier willen ze hun kind leren dat goed werk beloond wordt. Gemiddeld is dit 18 euro zo blijkt uit een online onderzoek van onderzoeksbureau iVOX en AG Insurance bij 1000 Belgisch ouders met kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud.
 
En er is nóg meer!
  • Doe mee aan de zomerzoektocht van Gezinssport Vlaanderen. Van 1 juli t.e.m. 30 september kan je met het hele gezin wandelen en fietsen langs een uitgestippeld parcours in Eeklo. Voor de kleinste speurneuzen is er een aparte zoektocht op maat met een eigen prijzenpot. Een niet te missen zomerse uitstap met spel, beweging én cultuur!
  • Zin om er even tussenuit te knijpen? Bekijk dan eens ons aanbod van B&B's die je niet alleen in de watten leggen, maar ook verwennen met spaarkorting!