Gezinsbond Gewest Dendermonde - Sparen voor de kinderen. Hoe pak je dat aan?

Sparen voor de kinderen. Hoe pak je dat aan?
De meerderheid van de ouders, acht op tien zelfs, spaart voor hun kinderen. Maar er zijn verschillende manieren om dit aan te pakken. En vaak zijn de voor- en nadelen niet altijd even duidelijk.
Hoe weet je dan wat de optie is die het beste bij jou past: een spaarrekening, een spaarverzekering of toch beleggen? En hoe zit dat met een derdenbeding?
 
Wij zetten de verschillende opties voor je op een rijtje. Lees erover op GoedGezind.be!
Beleef een muzikaal zoete familiedag op Suikerrock
Kom op zondag 29 juli naar de Family Day op Suikerrock en geniet van een zalige, zomerse festivalsfeer in het centrum van Tienen. Op het podium staan fantastische artiesten als Stan Van Samang, Gers Pardoel en de Ketnetband.

De Gezinsbond is die dag ook van de partij mét heel wat kinderanimatie. Speel mee met tal van spelletjes waaronder een behendigheidsspel gebaseerd op de animatiereeks Mighty Magiswords van televisiezender Cartoon Network. Als lid van de Gezinsbond krijg je 16 euro spaarkorting op een Family Ticket (enkel geldig op 29 juli '18).
  Bestel nu je tickets
Met de kinderen naar de Gentse Feesten
Bezoek je deze zomer de Gentse Feesten samen met de kinderen? Goed idee! Ook voor hen is er een mooi aanbod van activiteiten. Kindertheaterfestival Klein Festijn brengt vrolijke muziek, uitdagend poppentheater, beeldende dansvoorstellingen en spannende vertellingen voor kinderen van 2 tot 12 jaar.
 
Ga tussen 13 en 22 juli kijken naar o.a. 'De chocokrokodil', het 'WC-monster', 'Olleke Bolleke' en 'Superloeser'. Als lid van de Gezinsbond krijg je 1 euro spaarkorting op je tickets.
  Een groots festijn voor de kleinsten
Wandel in en om het oude Rome
Rome is een heerlijke stad om in te vertoeven. Wist je dat ook buiten de stad er heel wat te zien en te beleven valt? Geniet tijdens de herfstvakantie van een volledig georganiseerde groepsreis en laat je voeren langs de mooiste plekjes in en buiten Rome.
 
Als lid van de Gezinsbond geniet je van 30 euro extra gezinskorting vanaf het tweede en volgende kind(eren).
  Boek nu je reis
Dichtbij op zomervakantie
Al eens gedacht aan een vakantie dicht bij huis? Er zijn nog last minute plaatsen beschikbaar in de vakantiecentra van de Gezinsbond. Vanaf 89 euro geniet je in De Bosberg aan de Limburgse meren of in Reigersnest, op een boogscheut van strand en zee.
 
Reserveer snel last minute en geniet met het hele gezin van een onvergetelijke vakantie!
  Plaats nu je last minute reservatie
Ouderen die minder medicatie nemen? Het kan!
Het gebruik van geneesmiddelen in ons land is hoog en neemt vaak toe met het ouder worden. Naast allerlei andere medicatie, slikken veel ouderen psychofarmaca zoals antidepressiva en slaapmiddelen. In woonzorgcentra gebruiken bewoners zelfs gemiddeld acht geneesmiddelen.
 
Nochtans zouden veel ouderen er baat bij hebben om minder medicatie te nemen. Gelukkig kan het ook anders.
  Lees erover op GoedGezind.be
Advertentie
Uniek, actief, verrassend leuk

 
Deze expeditie neemt u mee op een fietstocht door het Waasland. Tijdens dit razend interessante belevingstraject maakt u hernieuwd kennis met het middeleeuwse verhaal van Reynaert de vos. Van prachtige kunstwerken via leuke kortfilms tot aan grappige audiovisuele verrassingen. Cultureel en humorvol. Voor jong en oud.
Vroege vogels (vóór 11 uur aan de balie) krijgen gratis toegang!
Advertentie
Je kind langdurig thuis? Hoe los je dat op?
Als je kind langer dan 3 weken niet naar school, de crèche of de vakantiekampen kan gaan, heb je een probleem. Onbetaald verlof nemen? Opvang inschakelen? Dat kost geld. De Kindzorgverzekering van AG Insurance (tak 16) biedt je tijdelijk € 800, € 1.500 of € 2.000 per maand, zodat je een goede oplossing kan vinden.
 
En er is nóg meer!
  • De hele zomervakantie lang geniet je bij ZOO Antwerpen, ZOO Planckendael (Mechelen) en ZOO Serpentarium (Blankenberge) van 15 % rechtstreekse korting + 10 % spaarkorting op je dagticket. De ZOO is veel meer dan 'dieren kijken' alleen. Ga jij ook op avontuur?
  • Samen musiceren op de muziekmuur, klimmen op de klimmuur of wandelen op het blotevoetenpad… In de museumtuin van M-Museum Leuven kunnen gezinnen deze zomer vrij spelen. Tijdens de weekends is er extra buitenspeelgoed en elke zaterdagnamiddag zijn er gratis gezinsworkshops. Bezoek je het museum? Dan krijg je 2 euro spaarkorting op je tickets.
  • Tijdens de zomervakantie komen de Vikingen naar het Museum voor de Oudere Technieken (MOT). Volg hun spoor en maak zelf een schild of stoere sieraden. Leden van de Gezinsbond krijgen korting op Zomeren in het MOT. Het MOT geeft daarenboven 10 gezinstickets weg (2 volwassenen + 3kinderen t.w.v. 28 euro). Wil je hierop kans maken? Doe mee aan de wedstrijd!
  • Haal je dansschoenen uit de kast voor dé zomershow van 2018 en geniet van een zwoele en sexy musical met hoogstaande dans en zang. Bestel hier je tickets voor Flashdance The Musical met 15 % korting (50 % korting voor kinderen -18 jaar).