Gezinsbond Gewest Dendermonde - Zo bespaar je op gezinsuitstappen

   

   
Geniet van flinke kortingen op tal van leuke uitstapjes en evenementen, en
beleef mooie momenten samen met je gezin. In deze nieuwsbrief vind je
een kleine greep uit de vele gezinsuitstappen mét ledenkorting.
 
   
    Ontdek een magisch ondergronds spektakel
   
De nieuwe klank- en lichtshow Origin neemt je mee op een magische ondergrondse reis naar de oorsprong van de wereld en van de Grot. Dit indrukwekkende spektakel wordt vast het hoogtepunt van je bezoek aan het Domein van de Grotten van Han! Ga ook op avontuur in het Wildpark. Te voet of met de Safari-car ontdek je er prachtige diersoorten zoals wolven, beren en lynxen.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je tot 18 % rechtstreekse korting + 15 % spaarkorting op je tickets.
  Ga op ontdekkingstocht in de Grotten van Han
   
    Beleef 3D-plezier met het hele gezin
   
3D World, dat is 'magic & fun' in Kursaal Oostende! Poseer aan de scheve Pisa-toren, trotseer de Grand Canyon of doe gek aan de Big Ben. Beleef knettergekke toestanden en maak een onvergetelijk aandenken met je fototoestel of smartphone. Elk weekend staat de expo in het teken van een ander thema. Kom verkleed als superheld, dino, prinses… en poseer in de mooiste decors of leef je uit in de vele 3D-animaties.
 
Koop je tickets met 2 euro spaarkorting.
  Leef je uit in 3D World
   
   
Voel het verleden: van neanderthaler tot Gallo-Romein
In het Gallo-Romeins Museum van Tongeren ontdek je het verhaal van de mens in Limburg: van de prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd. Deze zomervakantie is het museum extra aantrekkelijk voor gezinnen. Ontdek samen het verre verleden van neanderthalers en de eerste boeren tot de Kelten en de Romeinen. Steek je handen uit de mouwen en in de voeldozen. Of trek je schoenen uit en wandel over de ‘voelvloer’.
 
Gebruik je lidkaart en krijg 2 euro spaarkorting op je ticket.
  Met aangepaste activiteiten voor kinderen
   
    Geniet van een onvergetelijke revueshow vol disco
   
Het Witte Paard brengt elke zomer een authentieke variété-show in Blankenberge. Van 13 juli tot 3 september staat D.I.S.C.O. 2018 garant voor tijdloze muziek, hilarische sketches en onovertroffen acrobatie. Headliner is de Franse groep Ottawan. Zij scoorden in de jaren '80 een nummer 1-hit met D.I.S.C.O. en Hands Up (Give Me Your Heart). Ambiance verzekerd!
 
Leden van de Gezinsbond krijgen 6 euro spaarkorting op tickets aan de kassa of in voorverkoop.
  Koop nu je tickets
   
    Duik in de boeiende geschiedenis van België
   
Frieten, bier, chocolade… België is wel meer dan dat! Aan de hand van 7 hedendaagse thema’s en een verrassende galerij van wel 200 Belgische objecten kom je in het BELvue Museum meer te weten over België en zijn geschiedenis. Kinderen ontdekken het museum dankzij een uniek spelparcours op maat. Informatie opzoeken, raadsels oplossen, verhalen vertellen, rollen spelen… Na hun bezoek heeft België geen geheimen meer voor hen!
 
Ontvang 1 euro spaarkorting op je tickets.
  Gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar
   
    Ontrafel het geheim in familieattractie Bilzen Mysteries
   

Foto: Jo Excelmans ©
Herbeleef de geschiedenis van de Landcommanderij Alden Biesen via een nachtelijk parcours vol verrassingen. Zet je tablet aan en stap mee in het verhaal! De Heer van Biesen, vertolkt door Jan Decleir, is je virtuele gids. Hij verklapt je alle geheimen van zijn sprookjesachtige kasteeldomein. Beeld-, klank- en lichteffecten brengen al je zintuigen in vervoering en maken van het verleden een wonderlijke beleving.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 2 euro spaarkorting op je ticket.
  Zet je speurneus op
   
   
Advertentie
Gratis verzekerd tijdens de zomermaanden!
   
Stel dat je kind langer dan 3 weken niet naar de vakantiekampen, de school of de crèche kan? Dan moet je een oplossing vinden. De Kindzorgverzekering van AG Insurance (tak 16) helpt je alvast met financiële steun en stort tijdelijk tot € 2.000 per maand op je rekening. Geïnteresseerd?
 
   
Advertentie
 
 
MAM easystart™: Baby's houden ervan.
   
De unieke Skinsoft™ speen zorgt voor een vertrouwd gevoel en wordt door 94 % van de baby's instinctief geaccepteerd. Het innovatieve bodemventiel van de Easy Start™ zorgt voor een gelijkmatige drinkstroom. Baby's kunnen ontspannen drinken en hebben minder last van kolieken, dit wordt door 80 % van de moeders bevestigd. De zelfsteriliserende functie maakt reinigen simpel.
 
 
 
   
    En er is nóg meer!
   
  • Wees erbij op de jubileum-editie 10 jaar Zilleghem Folk! Afspraak op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli. Koop je tickets in voorverkoop en ontvang spaarkorting!
  • In het Bastogne War Museum herbeleef je de grote veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. Een interactief parcours neemt je mee van de crisisjaren, door de oorlog tot het Ardennenoffensief en de uiteindelijke bevrijding. Als Gezinsbond-lid krijg je 15 % spaarkorting op je ticket.
  • Ontdek de wondere wereld van het bier. Zowel Brouwerij De Koninck (Antwerpen) als Brouwerij Het Anker (Mechelen) bezorgen jou een onvergetelijke ervaring mét spaarkorting… en een verfrissend biertje natuurlijk!
  • Abdijsite Herkenrode in Hasselt, dat is een boeiend verleden in een prachtige omgeving. Op het domein en het omliggende natuurgebied valt heel wat te ontdekken. Het belevingscentrum en de kruiden- en inspiratietuin bezoek je als lid van de Gezinsbond met 2 euro spaarkorting.