Gezinsbond Gewest Dendermonde - Een schooljaar mét korting via je lidkaart van de Gezinsbond

Weldra beginnen heel wat kinderen aan hun avontuur op school. Als ouder, grootouder
of meter/peter ben jij hier nauw bij betrokken. Ben je er zelf al klaar voor?
 
Hoe meer je je lidkaart gebruikt, hoe meer korting je spaart. Heb je 10 euro gespaard? Dan kan je dit spaartegoed gebruiken om nieuwe aankopen te betalen. Zo is je lidgeld snel terugverdiend!
Krijg extra spaarkorting voor toffe schoolspullen
Pennen, kleurpotloden, stiften, pennenzakken, mappen… Toffe schoolspullen vind je bij Standaard Boekhandel! Als lid van de Gezinsbond ontvang je het hele jaar door 10 % spaarkorting op alle papier- en schrijfwaren.
 
Bovendien profiteer je met de bon uit 'De Bond' van 22 augustus van maar liefst 15 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren. Bied de bon nog tot het einde van dit jaar samen met je lidkaart aan voor extra spaarkorting!
  Profiteer gauw van deze actie
Stuur je kinderen in stijl naar school
Heeft je zoon of dochter een outfit nodig die 100 % speelplaats-proof is? Of ben je nog op zoek naar een nieuwe boekentas of rugzak? Bij Brantano geniet je t.e.m. 31 augustus van 10 % rechtstreekse korting op de hele kidscollectie.
 
Deze actie is cumuleerbaar met de 5 % spaarkorting die je als lid van de Gezinsbond het hele jaar door ontvangt bij Brantano. Shop je voor minimum 50 euro? Dan ontvang je een gratis set kaftpapier (zolang de voorraad strekt)!
 
Reis voordelig met trein, tram of bus
Gebruiken je kinderen het openbaar vervoer? Bij je lokale Gezinsbondafdeling krijg je 10 % spaarkorting op een 10-rittenkaart van De Lijn voor tram of bus en 5 % spaarkorting bij aankoop van een Go Pass, Rail Pass (1ste of 2de klas) of Key Card (2de klas) van de NMBS.
 
Heb je drie of meer kinderen? Vraag dan naar een kortingskaart 'Grote gezinnen'.
  Krijg korting op openbaar vervoer
Bespaar op inktpatronen en toners
Bij het begin van een nieuw schooljaar vul je best je voorraad inktpatronen en toners aan. Plaats je online bestelling bij De Inkt en Tonershop en ontvang als lid van de Gezinsbond tot 10 % spaarkorting op je aankopen.
 
Wist je dat het huismerk van De Inkt en Tonershop dezelfde kwaliteit en hetzelfde of zelfs een groter afdrukbereik heeft dan de originele navullingen?
  Print met spaarkorting
Bereid je voor op een nieuw seizoen vol sport en spel
Weldra starten de sportclubs aan een nieuw seizoen. Ben je er al klaar voor of zoek je nog naar nieuwe of gepaste sportkleding? Bij Go Sport krijg je heel wat handige tips en advies, welke sport je ook beoefent.
 
Als lid van de Gezinsbond kan je bij Go Sport terecht voor je volledige sportoutfit mét 15 % spaarkorting.
  Vind een Go Sport-winkel bij jou in de buurt
Advertentie
Raak geen spullen meer kwijt!
Voorkom dat spullen kwijt of verwisseld raken met de Naamstickers en Kledinglabels van Goedgemerkt. Merk eenvoudig broodtrommels, drinkbekers, pennen, potloden, gymkleding, sportspullen, kleding en alle overige schoolspullen. De labels zijn van de beste kwaliteit (ze gaan minimaal 200 wasbeurten mee) én kindvriendelijk.
 
Bestel nu en ontvang 20 % korting op het hele assortiment. Gebruik kortingscode 'GGBOND-18' (geldig t.e.m. 31 oktober '18).
Advertentie
De ultieme assistentiewoning aan zee

 
Wilt u zorgeloos genieten van uw pensioen? En denkt u daarbij aan een tweede leven aan zee? Dan is Beukenhof uw ideale thuis: hypermoderne assistentiewoningen, een à la carte-restaurant en een wellness met binnenzwembad. Gelegen in een privé-park, in Oostduinkerke-dorp, vlakbij Golf Ter Hille en de zee. Exclusief zorgvastgoed, inclusief verhuurdienst: Beukenhof is de perfecte investering.
 
En er is nóg meer!
  • Maak meer tijd vrij voor jezelf en je gezin. Dankzij een Daoust-huishoudhulp hoef je zelf niet meer bezig te zijn met huishoudelijke taken en geniet je van een opgeruimd en net huis. Als lid van de Gezinsbond krijg je 0,75 euro spaarkorting per gebruikte dienstencheque.
  • Grill & buffet restaurant Colmar, dat is met de hele familie genieten van vers en lekker eten. Kinderen zijn er volwaardige gasten en krijgen een aangepast menu. Je eet er steeds met 5 % spaarkorting en kinderen t.e.m. 12 jaar krijgen hun kindermenu altijd met 50 % korting.
  • Als autoconstructeur zet Renault zich in voor veilige en duurzame mobiliteit. Is je wagen aan vervanging toe? Ga dan eens langs bij Renault en krijg 100 tot 200 euro spaarkorting, afhankelijk van het gekozen model.