Gezinsbond Gewest Dendermonde - Een schooljaar mét korting via je lidkaart van de Gezinsbond

Wat steek jij in de lunchbox?
Nu het nieuwe schooljaar bijna gaat beginnen, hoort brooddozen klaarmaken bij veel gezinnen weer tot het dagelijks ritueel. Hoe zorg je ervoor dat het gezond blijft? En dat je kinderen met plezier eten?
 
GoedGezind is een aanvulling op 'Brieven aan Jonge Ouders', 'BOTsing' en 'De Bond'. Alle info is uitgesplitst volgens de leeftijd van het kind – van baby tot student – met een apart luik speciaal voor grootouders. Naast opvoeding komt ook actualiteit aan bod, steeds met het gezin als uitgangspunt.
Sluit échte vriendschappen af in het digitale tijdperk
Via het online vriendschapsplatform Wetime kan je als ouders je vriendenkring verruimen en nieuwe koppels leren kennen om blijvende vriendschappen uit te bouwen. Aan de hand van opgegeven voorkeuren en interessegebieden bij registratie, zoekt het platform een perfecte match voor een double date.
 
Je plant samen een activiteit, gaat op stap en wie weet maak je wel vrienden voor het leven! Tot 31 december krijg je als lid van de Gezinsbond 50 % spaarkorting op een abonnement van 6 maanden of 1 jaar.
  Registreer je nu
Beleef een weekendje Schotland in België
Op 7, 8 en 9  september wappert de Schotse vlag boven Alden Biesen en komen doedelzakbands, dansers, krachtpatsers, whiskyliefhebbers en folkfanaten uit heel Europa naar de landcommanderij in Bilzen.
 
Tijdens deze editie is er extra aandacht voor kinderanimatie. Van springkastelen en grime over verteltheaters tot knutselactiviteiten en heuse 'Highland Games for Kids'. Als lid van de Gezinsbond krijg je 2 euro spaarkorting per ticket.
 
Gezellig griezelen tijdens de herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie worden de vakantiecentra van de Gezinsbond ingenomen door oma's, opa's, mama's, papa's en hun kleine spookjes. Beleef mooie momenten met je (klein)kinderen tijdens de gezelligste griezelvakantie!
 
Verblijf aan scherpe prijzen in gezinskamers en smul van lekkere maaltijden op kindvriendelijke tijdstippen. De glimlach op het gezin van je (klein)kind? Die maakt de vakantie helemaal compleet!
  Boek nu je verblijf
Kom jij naar het vormingsweekend van AFYA?
Schrijf je nu in  voor het vormingsweekend van AFYA, de jeugddienst van de Gezinsbond. Dit weekend is er voor iedereen die in zijn vrije tijd graag bezig is met kinderen en jongeren op kampen, als babysitter, op eenmalige activiteiten… Voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar.
 
Kies uit diverse workshops waaronder grime, geocaching, lasergame, circustechnieken of sportinitiatie. Het weekend vindt plaats van 12 tot en met 14 oktober in Aalst.
  Meer info en deelnamevoorwaarden
Advertentie
Schelde 21: assistentiewoningen met sterrenservice
Schelde 21 is een exclusief project met stijlvolle assistentiewoningen. Het kader is subliem, de dienstverlening ongezien: u beschikt onder meer over een overdekt zwembad met wellness, een kapsalon en een restaurant op topniveau. De ligging is fenomenaal: naast de Schelde, in de groene stadsbuurt Nieuw Zuid, Antwerpen. Zorgeloos wonen, grote stijl.
 
Advertentie
-10 % Back to School korting

 
Heeft zoon- of dochterlief nog een paar outfits, een boekentas of turnschoenen nodig? Geniet nog t.e.m. deze vrijdag (31 augustus) van -10 % korting op de hele kidscollectie bij Brantano of via Brantano.be – ook cumuleerbaar met je spaarkorting!
 
Vanaf € 50 verrassen we je bovendien met een gratis setje kaftpapier zolang de voorraad strekt.
 
En er is nóg meer!
  • Ben jij ouder van een kind met bijzondere onderwijsnoden in het gewoon onderwijs én wil je goede voorbeelden met anderen delen? Dan is de Gezinsbond benieuwd naar de kleine of grote aanpassingen die voor jouw kind het verschil maakten. Vul snel de bevraging in!
  • De Gezinsbond organiseert diverse activiteiten in je buurt: vormingen over opvoeden of consumententhema's, workshops voor ouders en kinderen, kooklessen… Hiervoor zijn we steeds op zoek naar freelance begeleiders. Interesse? Bekijk de vacatures.
  • Janine Bischops en Linda De Ridder brengen met heel veel humor herkenbare, alledaagse situaties op het toneel. Bestel je tickets voor de voorstelling van 9 september met 15 % spaarkorting.