Gezinsbond Gewest Dendermonde - Kom naar onze familiedag op zondag 21 oktober

Kom naar onze familiedag, i.s.m. Ketnet
Op 21 oktober vind je ons aan de Heizel voor een dag vol optredens, leuke meet and greets en bezoeken aan o.a. Mini-Europa, het Atomium en Brussel. We zetten de grootouders in de kijker want GOSA – de grootouderwerking van de Gezinsbond – mag 40 kaarsje uitblazen!
 
Als lid van de Gezinsbond geniet je van flinke kortingen. Schrijf je snel in!
Zwanger? Klop eens aan bij de vroedvrouw
Je bent zwanger, dus je rept je naar de gynaecoloog... Toch?

Natuurlijk is de begeleiding door een gespecialiseerd arts tijdens de zwangerschap absoluut noodzakelijk. Maar veel jonge ouders vergeten dat er ook vroedvrouwen actief zijn. En dat is zonde want vroedvrouwen staan je bij met raad en daad, van in het prille begin van de zwangerschap tot maanden na de bevalling.
  Lees erover op GoedGezind.be
Fleuramour: passie voor bloemen
Laat je van 21 t.e.m. 24 september onderdompelen in de betoverende bloemenwereld van Fleuramour. Een honderdtal floristen, van Mexico tot Australië, decoreert de prachtige landcommanderij van Alden Biesen met 140.000 bloemen. Het kasteel, de kerk, de tuinen, de binnenkoer en het buitenhof ondergaan vier dagen lang een ware florale metamorfose.
 
Je ontvangt 40 % spaarkorting op je ticket voor deze unieke topexpositie (max. 4 tickets per lidnummer).
 
Betaalbaar secundair onderwijs
Samen met andere organisaties vraagt de Gezinsbond al jaren een maximumfactuur in het secundair onderwijs. Vandaag zijn er grote verschillen tussen scholen met dezelfde richtingen. Lagere schoolfacturen zorgen voor gelijke onderwijskansen en laten scholen kritisch kijken naar de opdracht van het onderwijs en werken aan duurzaamheid (vervoer, fotokopieën, éénmalig te gebruiken invulboeken).
 
Verschillende scholen hanteren al met succes een maximumfactuur en tonen dat het kan.
  Lees ons standpunt over onderwijskosten
Trek eropuit in het mooiste seizoen van het jaar
Maak tijd voor je (klein)kinderen en bewonder samen de prachtige herfstkleuren in De Bosberg, het vakantiecentrum van de Gezinsbond in hartje Limburg. De animatoren zorgen voor een aangepast programma in een feeërieke sfeer met o.a. zoektochten, wandelingen, uitstapjes, sport en spel.
 
Boek een midweekverblijf tijdens de herfstvakantie en geniet van het aanbod '3 + 1 gratis' in half- of volpension.
  Boek nu je midweekverblijf mét korting
De nieuwe wintersportbrochure is er
Een weekje wintersport met de kinderen? Dat doe je met Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond. Verwacht je aan een week vol winterpret in fijne skigebieden en in gezinsvriendelijke hotels met bruisende avondanimatie en een all-informule.
 
Bekijk snel het uitgebreid winteraanbod in Oostenrijk en Italië of vraag vandaag nog de gratis wintersportbrochure aan. Hierin vind je alle ingrediënten voor een geslaagde wintersportvakantie!
  Bekijk het uitgebreide wintersportaanbod
Advertentie
Oude schoenen actie Brantano
Breng t.e.m. 16 september je oude schoenen binnen bij Brantano en steun hiermee het goede doel. Per ingeleverd paar krijg je bovendien € 12,50 shoptegoed, geldig per aankoopschijf van € 50.
 
Geniet t.e.m. 30 september 2018 van je shoptegoed op alle schoenen, kleding en accessoires zowel in onze winkels als op brantano.be. Tijd dus om je schoenenkast eens grondig onder handen te nemen!
 
Advertentie
Ecopower pellets: groene warmte voor thuis

 
Energiecoöperatie Ecopower produceert naast groene stroom ook groene warmte: duurzame houtpellets voor de pelletkachel of -ketel. De pellets worden in Limburg geproduceerd met lokaal hout en recht uit de fabriek thuis geleverd. Het ENplus A1-label garandeert kwaliteit en rendement. Ecopower-pellets zijn goed voor jou, voor je portemonnee én voor het milieu.
 
En er is nóg meer!
  • Maak kans op een gratis duoticket voor het Spellenfestival in Genk op 30 september. Je kan er spellen spelen, een nieuw spel kopen of gewoon gezellig de sfeer opsnuiven. Niet gewonnen? Als lid van de Gezinsbond krijg je sowieso 1 euro spaarkorting op je ticket.
  • Op 30 september ben je ook van harte welkom in Theater Scala van Gent voor een namiddag vol musicalfragmenten gebracht door de Gentse sopraan Helena Maes, samen met vier jonge talentvolle solisten en het swingend koor Muzamies. Bestel je ticket met 20 % spaarkorting.
  • Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een van de familietickets voor The House with a Clock in Its Walls, een magische film over de jonge Lewis die na het overlijden van zijn ouders naar zijn oom wordt gestuurd, in een oud huis met een mysterieuze, tikkende klok. Hou onze wedstrijdpagina goed in het oog en mis geen enkele wedstrijd!