Gezinsbond Gewest Dendermonde - Geniet met een warme start van het najaar

Besparen op energie en isolatie? Als lid van de Gezinsbond zit je er warmpjes bij!
In deze nieuwsbrief vind je een greep uit het aanbod.
 
Nu is de meest ideale periode om vooruit te plannen
zodat je niet in de kou komt te staan tijdens de wintermaanden.
Vul je voorraad stookolie voordelig aan
Oktober is actiemaand bij de Vlaamse Oliecentrale/Comfort Energy. Bestel je tussen 1 en 31 oktober stookolie? Dan ontvang je 40 euro (i.p.v. de gebruikelijke 30 euro) spaarkorting per 1.000 liter, bij een bestelling vanaf 1.000 liter. Vermijd hoge facturen en maak gebruik van de mogelijkheid tot gespreide betaling.
 
Maak je graag kans op 500 liter gratis Premium Stookolie? Doe mee aan onze wedstrijd. Deelnemen kan tot 15 oktober.
  Bestel nu je stookolie met extra spaarkorting
Geniet duurzaam van groene energie
Dankzij de 100 % groene stroom uit Belgische zon en wind, bouwt Eneco aan een mooiere toekomst voor onze kinderen. Als lid van de Gezinsbond geniet je van 20 euro korting per jaar op groene elektriciteit en 20 euro korting per jaar op aardgas. Bovendien ontvang je 0,50 euro spaarkorting per maand op ketelonderhoud.
 
Trouwe klanten genieten extra voordelen, waaronder een gratis bijstandspakket.
 
Breng groene warmte in je huis
Energiecoöperatie Ecopower produceert naast groene stroom ook groene warmte voor thuis: houtpellets voor de pelletkachel of -ketel en houtbriketten voor elke kachel of open haard. De pellets en briketten worden in Limburg geproduceerd met lokaal hout en recht uit de fabriek bij jou thuis geleverd. Het ENplus A1-label garandeert de beste kwaliteit en het hoogste rendement.
 
Bestel via de webshop van Ecopower en ontvang 9 euro spaarkorting per pallet of per ton.
  Bestel je pellets of briketten met spaarkorting
Verwarm met hout of pellets
Stoken met hout of houtpellets brengt je een stukje dichter bij de natuur. Het nodigt uit om bewuster om te gaan met energie. Stroomop verdeelt pelletketels, pelletkachels, houtkachels, combikachels en kookfornuizen op hout via een netwerk van kachelhandelaars en installateurs.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 150 euro spaarkorting bij aankoop van een houtkachel/fornuis, pelletkachel/ketel of combikachel.
  Ontdek snel de voorwaarden
Houd je energiefactuur onder controle met na-isolatie
Woningen zonder of met een gebrekkige muur- en/of dakisolatie verliezen ruim 50 % van hun warmte. Met goede isolatie geniet je van een lager energieverbruik, meer comfort én minder omgevingsgeluid.
 
Isoleren helpt om je energiefactuur onder controle te houden. Daarom krijg je als lid van de Gezinsbond 5 % spaarkorting bij Iso Protect op de totaalfactuur van een spouwmuurisolatie, een zoldervloerisolatie en een dakisolatie.
  Ontvang spaarkorting op isolatie
Advertentie
Ontdek de rustigste plek aan de Belgische kust!
Lombardsijde is een rustige en gezellige kustgemeente tussen Middelkerke en Nieuwpoort, nog relatief onbekend bij het grote publiek. Dus, dé plek om in een vakantiewoning te investeren en tot rust te komen met familie of vrienden.
 
Project Duinenwind is een intiem bouwproject met 25 woningen, die elk 3 slaapkamers, een ingerichte keuken, berging, badkamer, terras en een gezellige tuin hebben. De 10 eerste kopers krijgen € 7.500 korting, gratis aanleg van het terras én gratis tuininrichting!
 
Advertentie
Droomt u al lang van een (tweede) thuis in Knokke?

 
Villa Duinenwater maakt uw droom waar. De residentie ligt in een prachtig groendomein en biedt een ruime keuze aan appartementen. Eén, twee of drie slaapkamers, een extra badkamer... U kiest de thuis die bij u past, met een afwerking op uw maat. Alle appartementen beschikken over riante terrassen of tuinen. Een droomwoning, op een droomlocatie.
 
En er is nóg meer!
  • Het Koninklijk Kortrijks Lyrisch Toneel zet het nieuwe seizoen in met een knaller van een musical: The Sound of Music! Koop je tickets voor de voorstelling van 7, 14 of 21 oktober met 3 euro spaarkorting (1 euro spaarkorting voor abonnees KLT).
  • Op 13 oktober brengt Nekka-Nacht 'veelZIJdig' ode aan de vrouw in de Nederlandstalige muziek. Onder anderen Eva De Roovere, Laïs en Els Dottermans delen er het podium met Kiki Schippers, Stephanie Struijk en Roosbeef uit Nederland. Bestel je tickets via de Gezinsbondwebsite en ontvang een rechtstreekse korting van 4 euro.