Gezinsbond Gewest Dendermonde - Ken je deze kortingen al?


Deze maand is een uitstekende periode om een heleboel te besparen op je aankopen. Dankzij de Gezinsbond! Hoe meer je je lidkaart gebruikt, hoe meer korting je bij elkaar spaart. Zodra je 10 euro of meer hebt gespaard, kan je dit spaartegoed gebruiken om nieuwe aankopen te betalen.
Je lidgeld is dus zo terugverdiend!
 
Hou je lidkaart altijd bij de hand. Zo mis je geen enkel voordeel.
Ontvang dubbele spaarkorting én maak kans op een prijs
In het weekend van 18 en 19 november ontvang je dubbele spaarkorting bij heel wat handelaars: reguliere spaarkortingen worden verdubbeld zodat je meer spaartegoed ontvangt!
 
Gebruik je je lidkaart bij een van de deelnemende handelaars? Dan ben je misschien een van de 150 gelukkige gezinnen waarvan de Gezinsbond de gespaarde dubbele korting nog een keer extra verdubbelt! Lees binnenkort meer over deze wedstrijd op de Gezinsbond-website.
 
Ook Standaard Boekhandel doet mee en geeft maar liefst 10 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten en 20 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren op vertoon van je Gezinsbond-lidkaart. Deelnemende handelaars hangen een herkenbare affiche uit.
Goedkoper naar Bokrijk
Nog tot en met 8 december kan je als Gezinsbond-lid een Bokrijkabonnement 2018 bestellen aan een voordeeltarief van 70 i.p.v. 95 euro voor het hele gezin. Bovendien ontvangt elke tiende besteller 25 euro extra spaarkorting via haar of zijn lidkaart van de Gezinsbond!
 
Met een Bokrijkabonnement geniet je een jaar lang van voordelige activiteiten in Bokrijk én bij tal van andere partners: Plopsa, ZOO Antwerpen, Bellewaerde en Technopolis.
  Geniet van dit super voordeelaanbod
Extra korting bij Brantano
Deze maand word je extra in de watten gelegd bij Brantano. Je ontvangt maar liefst 10 % spaarkorting op de hele collectie i.p.v. de reguliere spaarkorting van 5 %.
 
Bestel je via de Brantano-website én kies je voor afhalen en betalen in een Brantano-winkel in je buurt? Zelfs dan krijg je spaarkorting als lid van de Gezinsbond. Denk eraan je lidkaart samen met je aankopen af te geven.
  Ontdek de voorwaarden
Zit er warmpjes bij met Stroomop
Als lid van de Gezinsbond krijg je 125 euro spaarkorting bij aankoop van een houtkachel of houtfornuis en 250 euro spaarkorting bij aankoop van een pellet- of combikachel of pelletketel bij Stroomop. Lever voor 15 december je oude kachel in, kies voor een RIKA kachel, en krijg 300 euro rechtstreekse korting in combinatie met 125 euro spaarkorting.
 
Heb je een kachel of open haard? Vul de Stroomop-enquête in. Zo kan Stroomop je nóg beter van dienst zijn bij de verwarmings- en milieu-uitdagingen van morgen.
Ga naar de spektakelmusical 40-45
Na het succes van de musical '14-'18', komt Studio 100 met een opvolger: '40-45'. Deze vertelt het verhaal over het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
 
Leden van de Gezinsbond genieten tot 31 december van een vroegboekkorting van 10 % rechtstreekse korting + 10 % spaarkorting (niet geldig op VIP-tickets).
  Reserveer nu je tickets
Advertentie
Ben je slachtoffer van fraude met je kredietkaart?
Meer en meer leven we allemaal online. We onderhouden er contacten, zijn er productief of kopen er spullen die we nodig hebben. Ook misdadigers surfen op die trend: het aantal fraudegevallen met kredietkaarten gaat dan ook jaar na jaar in stijgende lijn. Gelukkig zijn er manieren om je hiertegen te beschermen.
 
Staat jouw betaalinformatie ook online? Lees hier wat je kan doen om jezelf te beschermen.
Advertentie
Zweedse toparchitectuur aan de Schelde
Nieuw Zuid Antwerpen lanceert HÅVN: een uniek project met prestigieuze appartementen aan de Schelde. Het ontwerp van de Zweed Johannes Norlander is in lijn met de Scandinavische designtraditie, met pure lijnen en een open, haast transparante opzet. Grote terrassen brengen de prachtige Scheldepanorama’s tot in het hart van de leefruimten.

Ontdek hier het aanbod.
En er is nóg meer!
  • Met 'Het is roodgeelblauw en het klinkt als wauw!' brengt het Symfonieorkest Vlaanderen een kleurrijke, dynamische en interactieve familievoorstelling voor al wie zich kind voelt. Als lid van de Gezinsbond krijg je 20 % spaarkorting aan de stand van de Gezinsbond.
  • Peer de Liegenaar liegt en bedriegt en probeert zijn eigen wereld mooier te maken met zijn verzonnen verhaaltjes eromheen. Maar liegt en bedriegt Peer misschien alleen zichzelf? Een KIDconcert over tal van zotte zaken met 20 % spaarkorting per ticket.
  • De Night of the Proms verrast weer met een sfeervolle mix van pop en klassiek. Een wervelend totaalspektakel met de grootste hits. Als lid krijg je 2 euro spaarkorting op een individueel ticket. De korting wordt aan de stand van de Gezinsbond toegekend.