Gezinsbond Gewest Dendermonde - Mis geen enkel ledenvoordeel


Op 18 en 19 november geniet je als lid van de Gezinsbond van dubbele spaarkorting.
De spaarkorting die je normaal ontvangt, wordt verdubbeld als je een aankoop doet bij
een van de deelnemende handelaars in je buurt. Bovendien maak je kans om je
gespaarde korting nog een keer extra te laten verdubbelen! Doe mee en
misschien behoor jij wel tot een vande 150 gezinnen die dubbel genieten!
 
Hou je lidkaart altijd bij de hand. Zo mis je geen enkel voordeel.
Waag je kans en win
2017 loopt stilletjesaan op zijn einde. Het is bijna die tijd van het jaar waarin we gaan voor gezelligheid en elkaar verrassen met cadeautjes.
 
Ook de Gezinsbond deelt heel wat leuks uit! Doe mee aan onze eindejaarswedstrijd en maak kans op mooie prijzen zoals diverse soorten houten speelgoed. Of de hoofdprijs: 4 tickets voor een dagje Disneyland® Paris.
  Doe mee aan de eindejaarswedstrijd
Zo laat je kleuters helpen thuis
Ook hele kleine kinderen kan je laten meehelpen in het huishouden. Want: jong geleerd is oud gedaan! Er zijn wel meer goede redenen om je kinderen in te schakelen bij de dagelijkse dingen. Je geeft hen zelfvertrouwen, bereidt hen voor op het echte leven en leert hen zelfstandigheid aan.
 
Geschikte taakjes voor peuters en kleuters van 2 tot 6 jaar? We zetten er enkele op een rijtje op GoedGezind.be. Daar vind je meteen ook gouden tips en geschikte taken voor schoolkinderen en voor tieners.
  Lees erover op GoedGezind.be
Een wervelende jeugdskiweek
Heb je kinderen tussen acht en achttien jaar die verzot zijn op bergen, sneeuw en een flinke portie winterpret? Deze winter kunnen ze samen met hun vrienden de sneeuw induiken… en mag jij even genieten van wat stilte in huis.
 
Of je kroost nu kiest voor skiën of snowboarden, dat het een topweek wordt met Gezinssport Vlaanderen staat nu al vast. Bovendien geniet je als lid van 30 euro extra gezinskorting vanaf het tweede kind.
  Ontdek het winters aanbod
Apassionata: Companions of Light
De nieuwste Apassionata-show zal ieders hart beroeren met het verhaal van een oude vrouw die terugblikt op de ongelofelijke gebeurtenissen in haar jeugd. Een show met grandioze paardrij- en danskunst, meeslepende muziek en een betoverend decor maken van ‘Companions of Light’ een ideale uitstap voor heel de familie.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 7 euro spaarkorting op een individueel ticket. Kinderen jonger dan 11 jaar betalen slechts de helft van de toegangsprijs.
  Reserveer nu je tickets
PVF buist in de praktijk
Met de Persoonsvolgende Financiering (PVF) wil de overheid zorg op maat voor personen met een beperking. De stem van zorgende gezinnen lijkt daarmee gehoord. Toch kregen we heel wat bezorgdheden en klachten van zorgende gezinnen over het nieuwe systeem. Voorlopig maakt de PVF haar belofte niet waar.
 
De Gezinsbond vraagt een voldoende hoog budget dat binnen een redelijke termijn wordt toegekend en uitgekeerd.
  Lees de voorstellen van de Gezinsbond
Advertentie
Een ideaal geschenk voor je (klein)kind? PIPPO!
Elke maand een vrolijk boekje in de brievenbus, waarmee je met je peuter heel veel speel- en leesplezier beleeft! Samen plaatjes kijken, vertellen, ontdekken wat de ‘vaste’ vriendjes, zoals aapje Pippo en Beertje Bruin, meemaken…
 
Met PIPPO lever je een bijdrage aan de taalontwikkeling van je kapoen. Nu GRATIS nijntje kerstknuffel bij een halfjaarabonnement!
 
Advertentie
Help je zoon of dochter aan een mooie toekomst
Yongo dat is slim online sparen of beleggen voor je kinderen als ze klein zijn zodat je ze financieel een duwtje in de rug kan geven als ze groot zijn.
 
Bovendien leren je kinderen omgaan met geld, door te sparen voor hun eigen favoriete projecten in de online app. Vrienden en grootouders kunnen gemakkelijk een centje bijdragen.

Ontdek er alles over op Yongo.be
En er is nóg meer!
  • De Notenkraker is het ultieme kerstverhaal voor jong en oud. De muziek van Tchaikovsky, de virtuoze danspartijen en de oogverblindende scènes bieden je een ongeëvenaard familiespektakel. Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % korting.
  • De nieuwe wandkalender van de Gezinsbond is er! Bestel nu jouw exemplaar: schrijf 6,99 euro over op rekeningnummer BE77 4350 3052 2142 met vermelding van 'Gezinsbond Kalender 2018', je naam, adres en lidnummer. Na verwerking van je betaling, krijg je de kalender toegestuurd. Ideaal als kerstcadeau!
  • De Gezinsbond draagt kinderen een warm hart toe. Daarom ondersteunen we de actie Speelgoed voor elk kind, een initiatief door 'PostNL België' en 'Kariboo!'. Schenk speelgoed en maak een kind dat opgroeit in kansarmoede er blij mee.