Gezinsbond Gewest Dendermonde - Bespaar op je aankopen voor de feestdagen

Als lid van de Gezinsbond geef je minder uit. Want met je lidkaart bespaar je op heel wat aankopen! Ook voor de feestdagen. In deze nieuwsbrief vind je alvast een aantal leuke geschenkideetjes.
 
Laat een vriend of familielid meegenieten en schenk een Gezinsbond-lidmaatschap.
Dan krijgt die ook straffe kortingen bij meer dan 2.000 handelaars.
Standaard Boekhandel steekt vol cadeautjes
Een bestseller, een hobbyboek, een kook- of bakboek… Snuister in het ruime aanbod fictie en non-fictie voor jong en oud, of doe inspiratie op tussen de stripverhalen, cd's en dvd's.
 
Als lid van de Gezinsbond geniet je van 5 % spaarkorting op boeken, cd's, dvd's en wenskaarten. Op schrijf- en papierwaren, agenda's en kalenders ontvang je zelfs 10 % spaarkorting. Enkel geldig op vertoon van je Gezinsbond-lidkaart.
  Laat je inspireren
Brantano, meer dan schoenen
Je koopt er nu ook je outfit voor de feestdagen. En leuke cadeautjes voor anderen: een warme sjaal, grappige kousen of mooie handschoenen.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 5 % spaarkorting op het hele aanbod. Ook bij online bestellen en afhalen in een Brantano winkel krijg je spaarkorting. Geef je lidkaart steeds samen met je aankopen af.
  Ontdek het volledig assortiment
Geschenkideetjes bij Di
Di Beauty & Care staat garant voor de laatste make-up trends, de nieuwste gelaats- en lichaamsproducten, trendy accessoires… Kortom, alles om jezelf te verwennen. Én om familie en vrienden in de watten te leggen!
 
Koop je geschenkjes bij Di met 5 % spaarkorting dankzij de Gezinsbond. Deze korting is cumuleerbaar met bonnen, promoties, de verwenkaart en plus-punten.
  Pure verwennerij
Een bouquet aan aroma's bij Planet Parfum
Planet Parfum is al 46 jaar gespecialiseerd in parfum en eau de toilette. In de winkel word je geholpen met eerlijk advies. Handig, als je niet meteen weet welk cadeautje te kopen!
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 5 % spaarkorting op alle producten in de parfumerieën van Planet Parfum in Vlaanderen en Brussel.
  Vind het juiste geschenk
Vier de gezelligste dagen van het jaar bij Colmar
Trakteer de hele familie op een lekker etentje! Uitgebreide buffetten worden gecombineerd met een hoofdgerecht dat aan tafel bediend wordt. Lekkerbekken tot 12 jaar smullen van aangepaste menu's. Dranken zijn inbegrepen in de prijs.
 
Dankzij je lidkaart van de Gezinsbond eet je bij Colmar met 5 % spaarkorting op het totaal van het ticket. Bovendien krijgen kinderen t.e.m. 12 jaar hun kindermenu met 50 % korting.
  Ga naar een Colmar-restaurant in je buurt
Advertentie
Pharos Reizen: verrassende Familievakanties in Europa!
Reis jij deze zomer samen met je kinderen Harry Potter of Pippi Langkous achterna? Liever abseilen, raften en bivakken? Met onze avontuurlijke gezinsvakanties verleg je grenzen met het hele gezin. Je kinderen maken snel nieuwe vriendjes! Kijk voor het hele assortiment op PharosReizen.com.
 
Exclusieve korting voor leden van de Gezinsbond: geniet van 4 % korting.
Advertentie
Maakt kwetsbaarheid ons sterker?
Sommigen beweren dat je sterker wordt als je je eigen kwetsbaarheid in de ogen kijkt. Maar is dat wel zo? Op 8 december '17 vertellen Siegfried Bracke, Johan Vande Lanotte, Ignace Van Doorselaere, Marc Van Ranst, Vincent Mannaert, Ann Ceurvels, Sven Mary, Daniel Demoustier, Ann De Bisschop, Eline Zenner, Rob Vanoudenhoven en Karlijn Sileghem ons op de Kwetsbare Avond de verhalen uit hun leven...
 
Klik hier voor tickets en info.
En er is nóg meer!
  • Een tekening om in te kleuren, een mooie foto om op te hangen of je eigen wenskaarten. Als lid van de Gezinsbond kan je printen met spaarkorting. Bestel je inktpatronen en toners online bij De Inkt en Tonershop.
  • Go Sport is een van de grootste winkelketens in sportartikelen. Daar vind je vast wel iets leuks voor de sportievelingen in je familie. Op vertoon van je lidkaart krijg je maar liefst 15 % spaarkorting op alle artikelen.
  • Geef eens een beleving cadeau! Als lid heb je uitzonderlijke kortingen op onvergetelijke shows zoals Apassionata, Boxtalino Winter Wonder Circus, Disney On Ice, Bumba, Beauty and the Beast of de spektakel-musical 40-45.