Gezinsbond Gewest Dendermonde - Nog op zoek naar een origineel geschenk?

Ben je nog op zoek naar een origineel geschenk? Laat je familie en vrienden genieten van een mooi pakket voordelen: boeiende lectuur, raad op maat, kortingen bij tal van winkels, op gezinsuitstapjes, op openbaar vervoer… En dat alles met een lidkaart van de Gezinsbond!
 
Het oudste kind van een gezin is vaak de slimste
En dat hebben ze te danken aan hun ouders. Heel fijn om te lezen als ouder van één kind, maar wat als je meerdere kinderen hebt? Moet je je nu zorgen maken?
 
Nee, hoor. Laat je geruststellen op GoedGezind.be, het contentplatform van de Gezinsbond. Met info, tips en nieuwtjes over opvoeding. Speciaal voor (groot)ouders.
  Lees erover op GoedGezind.be
Beleef dolle avonturen in Comics Station Antwerp
Ben je al geweest naar Comics Station, het indoor pretpark in Station Antwerpen-Centraal? Beleef dolle avonturen met bekende Belgische stripfiguren. Een van de hoogtepunten -en dat mag je letterlijk nemen- is de Comics Twist: de grootste indoor glijbaan ter wereld!
 
Tijdelijke actie: als lid van de Gezinsbond koop je t.e.m. 31 januari '18 een ticket aan 17 euro i.p.v. 21,50 euro. Bovendien krijg je 15 % spaarkorting op het effectief betaalde bedrag.
  Bestel je tickets
Winterpret in Italië
Beleef een heerlijke wintersportvakantie voor de hele familie met Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond. Geniet van een zalige skivakantie met mooie pistes, een ontspannen sfeer en culinair genot in het decor van de prachtige Dolomieten.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 30 euro korting vanaf het tweede kind.
  Boek de sneeuw
Beloon gezinnen die een opvoedings- of zorgtaak opnemen
De Gezinsbond zet zijn voorstel om het huidige huwelijksquotiënt te vervangen door een gezinsquotiënt opnieuw op de politieke agenda. De roep om onbetaalde opvoedings- en zorgarbeid maatschappelijk te erkennen en te waarderen, klinkt luider dan ooit.
 
Ons gezinsquotiënt is voorbehouden aan gehuwde en wettelijk samenwonende koppels met opvoedings- en/of zorgtaken voor een hulpbehoevend gezins- of familielid, houdt rekening met het aantal kinderen en maakt de belastingen gezinsvriendelijker.
  Lees meer over ons voorstel
Advertentie
3 slimme tips om je kind te verrassen met een origineel cadeau!
Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar... Zoals ieder jaar, willen je kinderen de laatste nieuwe cadeau-trends tijdens de eindejaarsperiode. Een nieuwe videoconsole, een fiets of bijvoorbeeld een gitaar. Maar wat als je dit jaar voor een totaal ander cadeau zou kiezen?
 
Advertentie
-20 % op tijdschriften en leesboeken voor 2,5 tot 13 jaar
Lezen maakt het verschil! Deze tijdschriften en leesboeken geschreven op maat van 2,5- tot 13-jarigen bevorderen het begrijpend lezen.
 
Bezorg ons je bestelling voor 31 december '17 en ontvang 20 % korting op alle tijdschriften en leesreeksen van Uitgeverij Averbode.
 
En er is nóg meer!
  • Scooter, X-Session, Vengaboys, 2 Fabiola… Ga uit je dak op de 11de editie van MNM Back to the 90's and 00's. Bestel je tickets met 5 euro spaarkorting!
  • Lyrica, het nieuwjaarsconcert brengt een zorgvuldige selectie uit de opera 'La Tosca' (Puccini). Niet te missen! Leden van de Gezinsbond krijgen 30 % korting op losse kaarten.
  • Nog op zoek naar een leuk paaskamp voor je kinder(eren)? Als lid geniet je van 40 euro korting op het paasaanbod en een extra vroegboekkorting van 15 euro als je voor 1 februari '18 inschrijft.