Gezinsbond Gewest Dendermonde - Maak tijd om leuke dingen te doen tijdens de kerstvakantie

De Gezinsbond groeit met je mee. Ook in 2018 zijn we constant in de weer voor je gezin. Van consumentenadvies en gespreksgroepen over opvoeden tot onze kinderoppasdienst en massa's kortingen met je lidkaart. Jouw gezin, daar doen we dit allemaal voor!
 
Maak tijd om leuke dingen te doen tijdens de kerstvakantie. In deze nieuwsbrief vind je alvast een kleine greep uit onze vele ledenkortingen op gezinsuitstapjes.
Het mooiste kerstverhaal als familiespektakel
Met de muziek van Tchaikovsky en gebracht door een live symfonisch orkest is 'De Notenkraker' een spektakel dat je absoluut moet zien.
De virtuoze danspartijen waarin zowel klassieke dansers als break- en luchtdansers hun plaats krijgen, maken van deze voorstelling een creatie voor jong en oud.
 
Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % korting.
  Bestel nu je tickets
Hartverwarmende circusvoortellingen in de winter
Tijdens de kerstvakantie laat Circus Pipo in Gent iedereen genieten van een heerlijke mix van puur traditioneel circus en unieke, wervelende sensaties. Met 20 % spaarkorting voor leden van de Gezinsbond.
 
In het Provinciaal Domein De Schorre in Boom brengen de clowns, acrobaten en boerderijdieren van het Boxtalino Winter Wonder Circus de hartverwarmende en spannende circusvoorstelling 'Thrill'. Op en top genieten met de hele familie! Leden van de Gezinsbond krijgen 25 % spaarkorting.
Beleef een musical Diep In De Zee
Productiehuis Marmelade brengt een van de meest geliefde Disney musicals: The Little Mermaid (De Kleine Zeemeermin).Een ongezien spektakel met verrassende effecten en duizelingwekkende acrobatie.
Laat je volledig onderdompelen in een magische onderwaterwereld.
 
Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % korting op de ticketprijs (excl. reservatiekost).
  Reserveer nu je tickets
Gezellige winteravonden in Bokrijk
Van 26 t.e.m. 30 december en op 5, 6 en 7 januari baadt het Openluchtmuseum van Bokrijk in een gezellige winterse sfeer. Keer terug in de tijd op de winterkermis met attracties uit de jaren '30 tot '60: het reuzenrad, vlooientheater, de grote carrousel of de zweefmolen. En als de avond valt, brengt Bokrijk een spetterend vuurwerk.
 
Leden van de Gezinsbond betalen 3,50 euro i.p.v. 7,50 euro (vanaf 13 jaar) of 1 euro i.p.v. 2 euro (van 3 tot 12 jaar). Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  Met de hele familie naar Bokrijk
China Light ZOO opent weer de deuren
Nog t.e.m. 14 januari betovert China Light opnieuw ZOO Antwerpen. Ga mee doorheen de poorten van het oude China naar zijn mythische dieren en legendes, voorbij een 4 meter hoge Boeddha en een terracotta leger, waarna je een duik neemt in de oceaan om de 15 meter grote walvis te ontmoeten. Feeërieke Chinese muziek en dans rijgen alles aaneen tot een magisch geheel voor jong en oud.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 15 % korting bij online aankoop van tickets.
  Bestel je tickets online
Je bekijkt je lichaam nooit meer op dezelfde manier
'Real Bodies' onthult het samenspel tussen ademen, honger, het ritme van het hart, liefde, bewegen, denken en de geneeskunde die elke mens uniek maken. Deze tentoonstelling verkent het leven aan de hand van 14 perfect bewaarde menselijke lichamen en meer dan 200 anatomische onderdelen.

Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % spaarkorting per ticket. De korting is cumuleerbaar met andere acties en wordt ter plaatse via de lidkaart toegekend.
  Verken het menselijk lichaam
Advertentie
Wat als je aankoop nooit geleverd wordt?
Online kopen is natuurlijk makkelijk, maar anderzijds is het op het web veel moeilijker om de tegenpartij in te schatten. Die blijft namelijk vaak anoniem. Helaas gaat er dus af en toe wel eens iets fout bij dat soort van aankopen - en dat kan al snel kostelijk worden. Gelukkig zijn er manieren om je hiertegen te beschermen.
 
Koop je af en toe online? Lees dan hier wat je kan doen om jezelf te beschermen.
Advertentie
Cadeautjestijd?
Niet zelden wordt je kind bij diverse gelegenheden overladen met cadeautjes en speelgoed. En dan lijkt ‘een centje’ een betere keuze. Volgens financieel experte Silke de Valck is contant geld nochtans niet altijd een goed alternatief. Want, hoe goed ook bedoeld, je doet met die enveloppes jezelf als ouder noch je kind een cadeau.
 
En er is nóg meer!
  • Het is weer tijd voor de Samson en Gert Kerstshow! En natuurlijk zijn al je favoriete figuren van de partij. Bestel je tickets met 15 % korting en geniet gratis mee van de attracties, shows en animaties van Winter Plopsaland of Plopsa Indoor Hasselt.
  • Steek je handen uit de mouwen in Technopolis en waag je samen met je (klein)kinderen aan leerrijke en wetenschappelijke experimenten. Kijken en afblijven? Niets daarvan in Technopolis! Krijg korting op vertoon van je Gezinsbond-lidkaart.
  • Kerstbomen, lichtjes en feestelijke muziek hullen het Historium in een kerstsfeer. Doe mee aan de Christmas Trail, een familieparcours met Kerstboom Quiz én een lekkere verrassing. Als lid krijg je 15 % spaarkorting op tickets voor volwassenen, kinderen, studenten en op de Family Pass.
  • Geniet met heel de familie van klassieke muziek en van mooie kortingen voor 'Mozart! De Musical', de opera 'Aïda' of het KIDconcert 'Het is roodgeelblauw en het klinkt als wauw!' van het Symfonieorkest Vlaanderen.